İyi Parti Milletvekilleri Elazığ TSO'yu ziyaret etti

İyi Parti Erzurum Milletvekilleri Muhammet Naci Cinisli ve Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu ile İyi Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ TSO'yu ziyaret ederek, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiler…

İyi Parti Milletvekilleri Elazığ TSO'yu ziyaret etti

Aksu Oda Çalışmaları Hakkında Bilgilendirmede Bulundu…

Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda ağırlanan İYİ Parti heyetine Elazığ TSO tarihçesi, çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler veren Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu, özellikle deprem ve pandemi sürecinde Odanın almış olduğu aksyonlar ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Aksu’nun hem oda tarihi hem de yapılan çalışmalar hakkındaki geniş kapsamlı bilgilendirmesinin etkileyici olduğunu belirten İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Odanın hem üyeler hem de şehir adına çok değerli bir vizyon ortaya koyduğuna şahit olduklarını dile getirdi. 

Cinisli değerlendirmesinde, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamıza bugün bizlere göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve Sayın Başkan Vekilimizin yapmış olduğu bilgilendirme nedeniyle teşekkür ediyorum. Gerçekten yapılan çalışmalar ve Oda tarihi etkileyici. Şehrin ekonomik kalkınma ve gelişmesi için alınmış olan tüm aksiyonlar birbirinden değerli çalışmalar içeriyor. Deprem yaşamış bir ilin yeniden ekonomik olarak ayağa kalkması adına her bir başlık devletin tüm imkanları ile sahip çıkılması gereken hamleler içeriyor. Ben şahsım ve arkadaşlarım adına tüm Oda Yönetim organlarını kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alan bir siyasi parti olarak bu gözlem ve tespitlerimiz doğrultusunda her zaman sizlerin sesi olmaya ve bizlerden her bir talebinizin sonuna kadar arkasında duracağımızı bilmenizi istiyoruz. Tüm gayret ve girişimleriniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.