Karşılaşma sonrası Aydın ve Futbolcular açıklama yaptı

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın maçın ardından yaptığı açıklamada mücadelelerinin son ana kadar devam edeceğini belirterek kalan 4 maçta 12 puanı hedeflediklerini söyledi. Elazığspor'un başarılı futbolcuları Kadir Bekmezci ve Cengizhan Akgün kalan 4 maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini belirttiler.

Karşılaşma sonrası Aydın ve Futbolcular açıklama yaptı

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, kalan 4 maçtan 12 puan çıkararak ligde kalmak istediklerini söyledi

AYDIN: SON SANİYEYE KADAR BİZİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Her şeyden evvel oyuncuları kutluyorum. Muhteşem bir mücadele verdiler. İyi top oynadılar. Bu kadar baskının üstünde 2 haftada 12 gol yemiş bir takım. Bu oyunu sergilemesi iyiydi. Bizim tabi şanssız verdiğimiz ben geldiğimden bu yana kötü oynadığımız maç yok. İçeride, dışarıda hep iyi oynuyoruz ama çok talihsiz goller mi diyeyim yediğimiz gollere. Son dakika, son saniyeye kadar bizim mücadelemiz devam edecek. Rakibin bundan sonraki dört maçı çok zor” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

BEKMEZCİ: HATA YAPMAMAMIZ LAZIM

Kadir Bekmezci, “Bizim oynadığımız her maç final maçı. Bugünde öyle bir maçlardan biriydi. Bugün burada mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Kendi sahamızda. Aksi taktirde şansımız bitiyordu. Çünkü rakibimizde kazandı. Biz maç maç bakacağız. Dört maç kaldı. Dört maçta bu ligde kalmak istiyorsak hataya maruz kalmamamız lazım” şeklinde konuştu.

Haber Detay Görseli

AKGÜN: BU LİGDE KALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Cengizhan Akgün, “Mücadeleyi bırakmadık, inandık kazanacağımıza, kazandık. Biz bu ligde kalmak istiyoruz. Önemli olan bizim ne yaptığımız önümüzde dört tane maç var. Dördünü de kazanırsak Allah’ın izniyle çok rahat bu ligde kalacağımızı düşünüyorum. Rakiplerimize bakmaksızın bu ligde kalacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haber Detay Görseli