Kaymakam Öztürk'ten Veda!

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin, Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından 427 Mülki İdare Amirinin yeri değiştirilerek, bürokratların yeni görev yerlerine nakli sağlandı. Atama kararnamesi ardından ilimiz de etkilendi.

Kaymakam Öztürk'ten Veda!

Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk,  Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hasankeyf  İlçe Kaymakamı olarak atandı. Tüm kurumları gezerek vedalaşan Kaymakam Öztürk, Arıcak’tan ayrıldı.

KAYMAKAM ÖZTÜRK,  BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTI

İki yıllık görev süresinin ardından Hasankeyf İlçesine atandığını belirten Kaymakam Öztürk, “’Bir yandan Arıcak’tan ayrılmanın hüznünü yasarken bir yandan da Arıcak’a birlikte kısa süre içinde birçok eser kazandırabilmenin bahtiyarlığı yaşıyorum. Bu sure içerisinde eksiğimiz, aksağımız kusurumuz varsa herkesin affına sığınıyor sizleri Allah’a emanet ediyorum ’’dedi. Kaymakam Öztürk’ün 2 yıl içerisinde Arıcak’a kazandırdıkları:  Sosyal Yasam Merkezi,  Aşevim Projesi, Temiz Evim Projesi,  gençlik merkezi ve kafeterya, misafirhane, yeşil alan, park, bahçe ve kütüphane,  kaymakamlık,  karakaş  yangın evleri, 3 ay afetzedelere gıda yardımı,  sosyal giyim mağazası, mobil hizmet tipi hizmetleri…

Haber Detay Görseli