Kıvrak 'Hedefimiz tüm sağlıkçıları bir arada toplamak'

Yeni kurulan Tüm Sağlık Sektörü Çalışanları Derneği'nin Başkanlığını yürütecek olan Tıp Fakültesi Kardiloji Anabilim Dalı Doçent Doktor Tarık Kıvrak, hedeflerinin siyasi bir çizgi olmadan tüm sağlıkçıları bir arada toplamak olduğunu kaydetti.

Kıvrak 'Hedefimiz tüm sağlıkçıları bir arada toplamak'

Başkanlığını Tıp Fakültesi Kardiloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doçent Doktor Tarık Kıvrak’ın yürüteceği Tüm Sağlık Çalışanları Derneği faaliyetlerine başladı.

Haber Detay Görseli

KIVRAK: HEDEFİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BİR ARAYA GETİRMEK

20 Mayıs tarihinden bu yana derneğin başkanlığını yürüttüğünü ifade eden Başkan Kıvrak, “Tüm Sağlık sektörü çalışanları derneği yeni bir dernek, çiçeği burnunda bir dernek. Bu bağlamda yapacağımız projelerde toplumun desteğine, özel sektörün desteğine ihtiyacımız bulunmakta. Derneğimizin amacı; sağlık sektörü çalışanlarının sosyal yaşantılarına renk katabilmek. Bununla birlikte topluma muhtaç bulunan bireylerimizin çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle destek olabilmek. Diğer bir önemli misyonumuz bunu yaparken diğer sağlık çalışanlarımıza herhangi bir çizgide ayırt etmeksizin şeffaf bir şekilde aynı çatı altında toplamak derneğimizin en önemli amacıdır” diye ifade etti.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli