Mehmet Ali Dumandağ'dan Kampanyalara Destek

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya 30 bin lira bağışta bulunduklarını, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın başlattığı kampanya kapsamında da iki esnafa destek verdiklerini söyledi.

Mehmet Ali Dumandağ'dan Kampanyalara Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na Elazığ Ticaret Borsası olarak 15 bin lira, Dumandağ şirketler grubu ve Elazığ Yem Sanayi olarak 15 bin olmak üzere toplam 30 bin lira destek sağladıklarını söyledi.

Haber Detay Görseli

DUMANDAĞ: HEPİMİZİN BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYAÇ OLDUĞU BİR SÜREÇ

Dumandağ ayrıca, korona virüsten dolayı mağdur olan esnaflar için Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından başlatılan, “Bu süreç; hepimizin birlik beraberliğe ihtiyaç olduğu bir süreç. Cumhurbaşkanımızın Biz bize yeteriz kampanyasını yürekten destekliyoruz. Bu kapsamda Ticaret Borsası Olarak, 15 bin lira katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda,  Esnaf Eşleştirme ve Kardeşlik Projesi” kapsamında iki esnafımıza destek sağladık. 20 yaş altındakiler için başlatılan kitap kampanyasına da 325 adet kitap bağışında bulunduk. Dumandağ Ailesi yem  fabrikası olarak 15 lira da esnafımıza katkı sağlıyoruz” diye kaydetti.

DUMANDAĞ: HAYVAN PAZARINI KAPATMAYA KARAR VERDİK

Başkan Dumandağ, “ Ticaret Borsası olarak, virüs başladığından bu  yana hayvan pazarında, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da hayvan pazarını, bizlerin ve hemşehrilerimizin sağlığı için kapatmaya karar verdik. Bunu konsey toplantısında da Bakan yetkilileri ile görüştük. Ve ikinci bir emre kadar hayvan pazarının açılmayacağını ifade ettiler. Bu süreç içerisinde hayvan pazarında tüm tadilat, onarım, ilaçlama çalışmamız devem ediyor” diye ifade etti.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli