Nice 35 Yıllara!

Elazığ'da günlük yayın yapan Fırat Gazetesi, 35'inci yaşını kutluyor. Gazete imtiyaz sahibi Semih Erdem, 35 yıldır doğru, tarafsız ve gerçek haberin adresi olduklarını belirterek, Elazığ'ın yükselen sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Nice 35 Yıllara!

Elazığ’da 4 Ağustos 1986 yılında yayın hayatına başlayan Fırat Gazetesi, 35’inci yılını kutluyor. 35 yıldır yayın hayatına ara vermeyen Fırat Gazetesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilkeli,tarafsız ve kaliteli haberciliği hizmet etmeyi amaçlıyor. Fırat Gazetesi İmtiyaz sahibi Semih Erdem,35 yıldır doğu, tarafsız ve gerçek haberin adresi olduklarını söyledi.

Haber Detay Görseli

ERDEM: HEYECANLIYIZ VE GURURLUYUZ

Semih Erdem, “Gazetemiz Fırat her zaman doğru, gerçek ve tarafsız haberin adresi oldu. Gazetemizin ilk yıllarında muhabirlik yaptım şimdi çalıştığım gazetenin imtiyaz sahibi olmanın ayrı gururunu yaşıyorum. Heyecanlıyız ve gururluyuz. Bizi yaşatan Elazığ halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi. Gazete olarak kuruldukları günden itibaren ilkelerinden ödün vermediklerini de dile getiren Erdem, Elazığ’ın yükselen sesi olduklarını söyledi. Erdem gazetenin kurucusu merhum Kemal Ergun Arslan’ı da andı.

Haber Detay Görseli

ERDEM: O TARİHLERDE BİR GAZETEYİ KURMAK HİÇ SANILDIĞI KADAR KOLAY DEĞİL

Semih Erdem, “Gazetemizin kurucusu merhum Kemal Ergun Arslan gazeteyi o günün şartlarıyla bin bir emekle kurdu. Tabi ki o tarihlerde bir gazeteyi kurmak hiç sanıldığı kadar kolay değil. Gazetemizin 35. yıl dönümü vesilesiyle kurucumuzu rahmetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı. Semih Erdem, okuyucular başta olmak üzere, kurulduğu günden bugüne kadar gazete de emeği olan herkese teşekkür etti.