Rektör Göktaş'ın öğrencilerin sorunlarına karşı yaklaşımı şehirde örnek oluyor

Yaptığı çalışmalar ve uygulamalarıyla adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin talepleriyle de yakından ilgilenmeye devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Göktaş, son olarak bu gecelik dışarda kaldığını söyleyen öğrenciyi Elazığ'ın misafirperver bir şehir olduğunu söyleyerek yardımcı oldu. Ayrıca, öğrencilerin diğer talepleri de anında karşılık buluyor.

Rektör Göktaş'ın öğrencilerin sorunlarına karşı yaklaşımı şehirde örnek oluyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ederken Rektör Göktaş’ın öğrencilerin sorunlarına karşı yaklaşımı da şehirde örnek oluyor. Örnek bir yönetim anlayışı uygulayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayarak çözümü için ekibiyle birlikte yoğun mesai harcıyor. Son zamanlarda yapılan etkinliklerle üniversitedeki öğrencilerin memnuniyet oranını artıran Rektör Prof. Dr. Göktaş, sosyal medyadan kendisine gelen talepleri de anında çözüme kavuşturuyor. Akşam saatlerinde Ömer Faruk Başar isimli bir yükseklisans öğrencisi sosyal medya hesabından, “Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş rektörüm Fırat Üniversitesi yüksek lisans öğrencisiyim Erzurum'dan geldim yarın dersim var ama bu gece konaklayacağım yer yok. Yardımcı olabilir misiniz?” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ’TAN ANINDA CEVAP

Öğrenciye anında cevap veren ve Elazığ’ın misafirperverliğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da anında öğrenciye cevap vererek, “Değerli kardeşim, Elazığ misafirperver bir şehirdir. Bu dönem hiç bir öğrencimizin barınma problemi olmadı. Bu gecelik barınma talebinizi ilgili yöneticilerimize iletiyorum. Misafirhanemizde bu gece misafirimiz olacaksın” dedi.

ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEYE YERLEŞTİRİLDİ

Rektör Prof. Dr. Göktaş’ın talimatıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, bir gecelik barınma sorunu yaşayan öğrenciyi bulunduğu yerden alarak Fırat Üniversitesi misafirhanesine yerleştirdi.

ÖĞRENCİLERİN DİĞER SORUNLARI DA ANINDA ÇÖZÜM BULUYOR

Ayrıca Fırat Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medyadan ilettikleri Kütüphane saatleri ve Yemekhane saatleri gibi diğer tüm talepler de hızlıca çözüme kavuşturuluyor. Bol bol etkinliklerin gerçekleştirildiği ve sorunların çözüme kavuştuğu üniversite de öğrenciler de oldukça mutlu olduklarını söylüyorlar.

 

Rektör Göktaş'ın öğrencilerin sorunlarına karşı yaklaşımı şehirde örnek oluyor
Rektör Göktaş'ın öğrencilerin sorunlarına karşı yaklaşımı şehirde örnek oluyor