Rektör Göktaş'tan bir müjde daha

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yeni bir bölümün açıldığı müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Rektör Göktaş'tan bir müjde daha

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın daha önce yapmış olduğu girişimler meyvesini vermeye devam ediyor.

Fırat Üniversitesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumu'na Psikoloji Bölümü'nün açılması için yapılan başvuru olumlu sonuçlandı.

Eczacılık Fakültesinin ardından son dönemlerin popüler meslekleri arasında gösterilen Psikoloji Bölümü'nün de açılması kamuoyu tarafından gerek şehrimiz için, gerek toplum için büyük kazanım olarak değerlendirildi.

Psikoloji Bölümü'nün açılmasıyla ilgili müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaşan Rektör Göktaş, "Üniversitemiz İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde Psikoloji Bölümü açılmıştır. Eğitim camiamıza önemli katkılar sunmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bizler Elazığ Online İnternet Medya ve Yayıncılık olarak Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı göstermiş olduğu gayretleri ve emekleri için kutluyor. Yeni açılan Psikoloji Bölümü'nün üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.