Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Türkiye'deki Covid-19 aşılama haritasını paylaştı. Bakan Koca, 'Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz' dedi.

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz

Covid-19 aşısı uygulaması Türkiye'de olduğu gibi Elazığ’da da hızla devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere, Sağlık Bakanlığı Covid-19 ile mücadele kapsamında sık sık halkı bilinçlendirmek için son dakika açıklamalarda bulunuyor. Bu kapsamda Bakan Fahrettin Koca koronavirüs aşı durumu ile ilgili iller bazında son bilgileri paylaştı.

ELAZIĞ’DA 10 BİN 896 KİŞİ AŞI OLDU

Bakan Koca, Elazığ’da 10 bin 896 kişinin koronavirüs aşısı olduğunu belirtti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“1.200.000’DEN FAZLA KİŞİ ŞU ANA KADAR AŞI OLDU”

"1.200.000’den fazla kişi şu ana kadar aşı oldu. Türkiye’de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebileceksiniz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 224.000’den fazla kişi aşı oldu."

Haber Detay Görseli