SAHA OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezini Ziyaret Etti

Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği İş geliştirme ve Proje Direktörü Turgay Turhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ın girişimleriyle Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezini ziyaret etti.

SAHA OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezini Ziyaret Etti

OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen birlikte Teknik altyapısını inceleyerek AR-GE biriminde Teknofest yarışmasına katılacak olan TROKET ve GÖKRUH füzeleriyle ilgili bilgiler aldı.

TURHAN: YAPMIŞ OLDUKLARI ROKETLER TEKNİK AÇIDAN ÜMİT VAAT EDİCİ

Turgay Turhan Tasarım ve İnovasyon Merkezi ile ilgili olarak “Elazığ’da böyle bir tesisin olması gelecek adına son derece önemli ve gurur verici. Burada ki arkadaşlarımızın TEKNOFEST yarışması için yapmış oldukları roketler teknik açıdan ümit vaat edici. Bir Elazığlı olarak bu yapılanları yerinde görmek bana çok büyük bir keyif verdi. İlerleyen zamanlarda eminim ki bu merkez ile işbirliği yaparak çok ciddi projelere imza atacağız. Bana bu imkanı veren Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’a ve tesis ile ilgili bilgilendirmeleri yapan OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Teknofest yarışmasına katılan TROKET takımı tarafından günün anısına Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’a  bir forma hediye edildi.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli