Taraftarın umudu, Cumhurbaşkanı Erdoğan!

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor'un transfer tahtasının açılmasında kaynak oluşturduğu ifade edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığspor'a da destek olmasını isteyen bordo-beyazlı taraftarlar 'Bizler de afetzedeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığspor'a da destek versin ve transfer tahtamız açılsın.' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Taraftarın umudu, Cumhurbaşkanı Erdoğan!

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, kapalı olan transfer tahtasının açılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerekli kaynağı oluşturduğunu ifade etti. Karaahmet; “Afet sonrasında şehrimize ve takımımıza desteğini esirgemeyen Giresunspor’umuzun transfer tahtasının açılması için gerekli kaynağı sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Bu haberin duyulmasıyla birlikte transfer tahtası kapalı olan Elazığspor’a da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı desteği vermesi istendi. Sosyal medyada bir çok paylaşımda bulunan bordo-beyazlılar, “Bizler de afetzedeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığspor’a da destek versin ve transfer tahtamız açılsın.” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

NARKOZ TARAFTAR GRUBU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TFF 1. Lig ekibi Giresunspor Kulübü’nün transfer tahtasının açılması adına gerekli kaynağın bulunmasını sağlamasıyla birlikte Elazığsporlu taraftarlar da sosyal medyada hem eleştirilerde bulundu, hem de çeşitli taleplerini iletti. Narkoz Taraftar Grubu da bir kesimin eleştirildiği bir paylaşımda bulunurken, istifa çağrısı dillendirildi.

GENÇLİK 23 TARAFTAR GRUBU

Gençlik 23 Taraftar Gurubu Başkanı Serkan Çayır da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek Elazığspor’un transfer tahtasının açılması yönünde gerekli girişimlerin başlatılması talebinde bulundu. Başkan Çayır; “Ankaragücü ve Giresunspor kulüp başkanlarının yaptıkları açıklamayla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ankaragücü ve Giresunspor’un transfer tahtası açılmıştır. Bizler de Elazığspor taraftarları olarak aynı hassasiyeti sayın Cumhurbaşkanımızdan Elazığsporumuz için de talep ediyoruz. Hem depremin hem virüsün vurduğu Elazığ’ımızın tek sosyal eğlencesi olan Elazığsporumuza sahip çıkılması, transfer tahtasının açılması konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın desteklerini Elazığspor taraftarları olarak bekliyoruz.”dedi.

MİLLİYETÇİ ELAZIĞSPORLULAR TARAFTAR GRUBU

Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Arslan da AK Parti Elazığ milletvekillerinin girişimde bulunması çağrısı yaparak; “Yazıyoruz, diyorlar memleket düşmanı. Olacağı bu. Helal olsun. Sahipsiz Elazığ sahipsiz Elazığspor. AK Parti 4 milletvekiline duyurulur, bu işe bir el atın bizi utandırın. ”ifadesinde bulundu. İbrahim KARAKULAK