Taraftarlar Milletvekillerinin Öncülük Etmesini İstiyor

Giresunspor camiasından transfer tahtasının açılmasında kaynak oluşturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürler sürerken, Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir kulüp olarak toplam 18 Milyon TL ödeme yaptıklarını açıkladı. Elazığspor Kulübü'nün ise ulusal kulüp lisansını alarak transfer tahtasını açabilmesi için 3-5 Milyon TL kaynağı aylardır araması, 2 şehir ve 2 kulüp arasındaki farkı ve verilen değeri gözler önüne sermeye yetiyor.

Taraftarlar Milletvekillerinin Öncülük Etmesini İstiyor

Deprem felaketi yaşayan ve ardından pandemi kriziyle sarsılan Elazığspor Kulübü aylardır çağrılara rağmen kaynak arayışlarına olumlu ve somut yanıtlar alamazken, bir diğer afetzede ilin takımı Giresunspor Kulübü’nün son günlerde oluşturulan kaynaklarla 18 Milyon TL ödeme yapması iki afetzede ilin takımları arasındaki farkı gözler önüne sermeye yetiyor.

“GİRESUNSPOR 18 MİLYON TL ÖDEME YAPTI!”

Giresun Işık Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu kaynakların ardından kendisine teşekkür etti. Kardemir; “10 milyon 200 bin TL’lik transfer tahtası haricinde peşinatlar ödendi, kamp masrafları, taksitleri 7 milyona yakın daha para ödendi. Peşinatların yüzde 80’i ödendi, kalanlar Cuma gününe kadar ödenecek. Yaklaşık 18 milyon ödeme yaptık” demesi, Elazığspor Kulübü’nün sahipsizliğini de bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

İLİMİZ MİLLETVEKİLLERİNİN ÖNCÜLÜK ETMESİ TALEP EDİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresunspor’a destek vermesinin ardından Elazığspor için de destek isteyen taraftarlar, temsilcimizin transfer tahtasının açılmasını isterken, bu konuda ilimiz milletvekillerinin de öncülük etmesini talep ediyor. Elazığspor’a destek verilir mi bilinmez ancak son günlerde yaşanan gelişmeler, bordo-beyazlı taraftarların 2. Lig temsilcimiz Elazığspor’un sahipsiz olduğu vurgularına neden olmaya devam ediyor.

İbrahim KARAKULAK