Teknik Direktör Cafer Aydın: Gereğini yapmanın mücadelesinde olacağız

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, 1922 Konyaspor maçı öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Aydın 'Deplasmanda oynayacağımız beş karşılaşmadan da bize gerekli olan puanları çıkaracağımıza eminim' dedi.

Teknik Direktör Cafer Aydın: Gereğini yapmanın mücadelesinde olacağız

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın basın mensuplarına 1922 Konyaspor maçı öncesinde bazı önemli açıklamalarda bulunarak kendi sahamızda oynayacağımız 1922 Konyaspor maçının önemine değindi.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Tetiş Yapı Elazığspor’un Teknik Direktörü Aydın;"Ligde son haftalara girildikçe heyecanın arttığını, takım olarak ligde kalmak için uğraş verdiklerini, bu nedenle bu hafta sahalarında oynayacakları 1922 Konyaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi."

“GEREKLİ PUANLARI ÇIKARACAĞIMIZA EMİNİM”

Açıklamalarını sürdüren başarılı teknik adam; “Kendi sahamızda 7 maç oynayacağız. Bu maçlarımızı puan kaybı yaşamadan tamamlarsak 21 puan almış oluruz. Deplasmanda oynayacağımız beş karşılaşmadan da bize gerekli olan puanları çıkaracağımıza eminim. Bir galibiyet almamız durumunda bunun bir seriye dönüşeceğine de inanıyorum. Takımla birlikte ilk kez uzun bir süre maç oynamadan çalışma imkânı buluyorum. 4 martta kendi sahamızda oynayacağımız Karatay Termal 1922 Konyaspor maçına kadar yapacağımız çalışmalar ile kafamdaki oyun sistemini takıma kazandırmanın çabasında olacağım” dedi.

“GEREĞİNİ YAPMANIN MÜCADELESİNDE OLACAĞIZ”

İfadelerini sürdüren Aydın; “Bu takım gerçekten genç ve yetenekli oyunculardan kurulu. Biz umut dağıtmıyoruz. Futbolun doğrularını yaptığımız takdirde elde edeceğimizin kazanımlardan bahsediyoruz. Biz Tetiş Yapı Elazığspor olarak sahada gerekeni yapmanın mücadelesi içinde olacağız. Bu takımın hedeflenen başarıya ulaşması için kulübün sahiplenilmesi ve bu futbolcuların sıkıntılarına gerekli çözümün de sağlanmasını bekleyeceğiz. Hep birlikte bu takımı sahiplenip hedefe ulaşmasını sağlamalıyız. Elazığ büyük bir şehir ve bunu yapabilecek güce sahip” diyerek sözlerini tamamladı.