Toplu Taşımada Hafta Sonu Düzenlemesi

Elazığ Belediyesi, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gitti.

Toplu Taşımada Hafta Sonu Düzenlemesi

Kademeli Normalleşme Süreci kapsamında 2 Nisan Cuma günü saat 21.00’de başlayıp 5 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek sokağa çıkma yasağı nedeniyle toplu taşıma araçları, cumartesi ve pazar günü yeniden düzenlenen sefer saatleri üzerinden hizmet verecek.

İki Saatte Bir Sefer Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘Kademeli Normalleşme Süreci kapsamında Yüksek Risk grubu kategorisinde yer alan  şehrimizde hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle toplu taşıma sefer saatleri yeniden düzenlenmiştir. Bu doğrultuda   ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler’ listesinde yer alan vatandaşlarımız için 07.00-18.00 saatleri arasında merkez mahallelerden her iki saatte bir sefer düzenlenecektir.  

MSÜ Sınavına Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Ayrıca, 4 Nisan Pazar günü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) yapılacak olan 'Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ)’na katılacak öğrencilere, sınav noktalarına ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacaktır. Sınava girecek olan öğrenciler sınav giriş belgelerini ibraz ederek toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceklerdir.’ denildi.