Ülkü Ocakları Ödüllü Deneme Sınavı Düzenliyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından kurulan, Bilgi Ocakta Digital Eğitim Platformunda 23 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de ödüllü çevrimiçi LGS deneme sınavı yapılacak.

Ülkü Ocakları Ödüllü Deneme Sınavı Düzenliyor

Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, 23 Mayıs Pazar günü 8. Sınıf LGS Öğrencileri için düzenlenecek çevrimiçi sınavı hakkında bilgi verdi.

ÇİÇEK: BİRÇOK ALANDA PROJELER ÜRETMEKTEYİZ

Başkan Çiçek, Sevgili çocuklar, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı genel merkezimiz tarafından kurulan,  Bilgi Ocakta digital eğitim platformunda 23 Mayıs Pazar Günü Saat: 14.00'da Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme sınavı yapılacaktır.

Ülkü Ocakları olarak geleceğimizin teminatı olan sizler için birçok alanda projeler üretmekteyiz. yakın zamnda Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından Yapay Zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı ile; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması hedeflenerek sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sizler odak2023.com sitemizi ziyaret ederek Kendinizi ölçebilirsiniz.

Bilgi Ocakta dijital eğitim platformunu ziyaret ederek sizler için hazırlanmış bilgi yarışmaları, eğitici oyunlar ve tüm dersler hakkında gerekli döküman ve testleri temin ederek Kendinizi geliştirebilirsiniz. 8. sınıf öğrenci kardeşlerimiz için Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Çevrimiçi sınava son düzlükte ne kadar hazır olduklarını ölçmeleri açısından yapılacak deneme sınavı büyük bir fırsattır.

Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme sınavına katılmak için öğrencilerimizin 22 Mayıs saat: 23.59'a kadar bilgiocakta.com adresinden kayıtlarını yaptırmalarını rica ederiz. Deneme sınavına katılacak tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.