Vali Gakgo, Öğrencilerin Sesine Duyarsız Kalmadı

Fırat Üniversitesi öğrencilerinin Twitter'da başlatmış oldukları kampanyaya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da duyarsız kalmadı. Vali Kaldırım, 'öğrencilerin endişesi olmasın' dedi.

Vali Gakgo, Öğrencilerin Sesine Duyarsız Kalmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi öğrencilerinin başlatmış oldukları ve ülke gündeminde üçüncü sıraya yerleşen “FinaliUzaktanYapFÜ” konulu kampanyaya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da duyarsız kalmadı. Vali Kaldırım sosyal medya hesabından öğrencilerin endişelerinin olmaması gerektiğini ifade ederek süreç içerisindeki mücadeleye dikkat çekti. Vali Kaldırım, açıklamasında; “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Rektörümüz ve bütün kesimlerle birlikte deprem ve salgınla mücadelede çok başarılı bir sınav verdik. Bundan sonrada şehrimiz için ortak akılla sağlıklı çözümler üretmeye devam edeceğiz. #finaliuzaktanyapfü diyenlerin endişesi olmasın” dedi.

Haber Detay Görseli

Öte yandan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın paylaşımının altına yorum yapan bir öğrenci, “Sayın valim, lütfen net bir şey söylenebilir mi artık? Şimdi uzaktan mı olacak yoksa?” dedi. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım bu paylaşımın altına, “Gayet net yazdım, Fırat Üniversitesi öğrencilerimiz zekidir ve ne demek istediğimi gayet iyi anladılar. Kimsenin ve hiçbir gencimizin sağlığını tehlikeye atmayız, endişe etmeyin” ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli