Vekil Gürsel Erol'dan Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Vekil Gürsel Erol'dan Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

EROL: MUKADDES DEĞERLERE SAHİP ÇIKIP AİLELERİNİN YANINDA OLARAK ÖDEYEBİLİRİZ

Gazilerin ve şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Sizlerin bu vatan’a yaptığınız hizmetler ölçülmez. Bugün üzerinde yaşadığımız bu topraklar da vatan, millet ve bayrak sevdasıyla hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir. Şehitlik ve gazilik makamları da bu emanetlerin en büyük simgesidir. Hepimizin şehit ve gazilerimize can borcu, minnet borcu, vefa borcu var. Bu borcu ancak bir nebze de olsa şehitlerimizin uğruna canlarını feda ettikleri mukaddes değerlere sahip çıkıp ailelerinin yanında olarak ödeyebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle; kahraman Gazilerimizin "19 Eylül Gaziler Günü”nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve  ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum”diye konuştu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a teşekkür ederek, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.