Vikingler 'Tufan'a kapıldı!

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç ile karşılaşan A Milli Takım, rakibini adeta sahadan silerek maçtan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya 2 gol birden atan Ozan Tufan damga vururken, millilerin diğer sayısı Çağlar Söyüncü'den geldi. Hollanda'nın ardından Norveç'i de yenen milliler, böylece grupta 6 puanla lider duruma da yükseldi.

Vikingler 'Tufan'a kapıldı!

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki ikinci maçında Norveç ile kozlarını paylaştı. Dev Hollanda zaferiyle elemelere başlayan Milliler, Norveç karşısında unutulmayacak bir destan yazdı. 4'te Ozan Tufan'ın golüyle öne geçen Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım, 28'de Çağlar Söyüncü ile farkı 2'ye çıkardı. Skor perdesini açan Ozan, 59'da muhteşem bir golle yeniden sahne aldı ve Milli Takımımız, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Grupta oynanan diğer maçlarda Karadağ, Cebelitarık'ı 4-1, Hollanda ise Letonya'yı 2-0 mağlup etti.

2'de 2 yapan ve G Grubu'na muhteşem başlayan Milli Takım, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Ay Yıldızlılar, gruptaki 3. maçında 30 Mart Salı günü puansız Letonya'ya konuk olacak.