''Hedefimiz Süper Lig''
Elazığspor'un bu sezon hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol, Hüseyin Kalpar'ın ligin en iyi teknik adamlarından biri olduğunu ve bu doğrultuda Kalpar isminin temsilcimizi hedefe taşıyabileceğini kaydetti. Erol ayrıca 'Bizim bu büyük taraftarımızdan isteğimiz desteklerini hiçbir zaman kesmesinler ve takımlarının her zaman arkasında olsunlar.'dedi.
Elazığspor’un bu sezon hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol, Hüseyin Kalpar’ın ligin en iyi teknik adamlarından biri olduğunu ve bu doğrultuda Kalpar isminin temsilcimizi hedefe taşıyabileceğini kaydetti. Erol ayrıca; “Bizim bu büyük taraftarımızdan isteğimiz desteklerini hiçbir zaman kesmesinler ve takımlarının her zaman arkasında olsunlar.”dedi.
Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Ligin en deneyimli ismi Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile anlaştıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Erol, devre arasına en az 30 puanla girmek istediklerini söyledi. Erol; “Yönetim kurulu olarak istişareler sonucunda birkaç ismin ardından bu ligin en deneyimli teknik adamı Hüseyin Kalpar’da karar kıldık. Hüseyin Kalpar bizim hedefimizin şampiyonluk olduğunu bildiği ve inandığı için Elazığspor’a geleceğini söyledi. Daha önce Samsunspor ve Boluspor gibi kulüplerle görüşmüş ancak o kulüplerin gerek kadro yapısı gerekse hedeflerine baktığında çok fazla güven duyup inanmadığı için tercih etmediğini söyledi. Biz de kendisine hedefimizin Süper Lig olduğunu iletince mutlu oldu. Şampiyonluğa inançlı olan bir kulübe geleceği için de son derece sevinçli olduğunu ifade etti. Hüseyin Kalpar istatistikleri de göz önüne aldığımızda tartışmasız bu ligin en iyi teknik direktörlerinden birisi. Hüseyin Kalpar ile bütün detayları, en ince noktasına kadar konuştuk. Elazığspor’un kadro yapısı zaten tartışılmaz. Çok sağlam ve kaliteli bir ekibe sahibiz. Tabi ki eksik yerleri bütçe yapısına göre yapacağımız istişareler neticesinde 3-4 tane nokta transferle daha güçlü hale getireceğiz. Yeni hocamızla da daha iyi bir ivme kazanarak devre arasına girmeyi hedefliyoruz. Hüseyin hocanın kalan maçlarda en az 10 puan alma hedefi var. Bu araya 30 puan civarında bir puana sahip olarak girersek hedefimizden de hiçbir şekilde şaşmayacağımızı düşünüyoruz.”ifadelerinde bulundu.
“DUR DURAK BİLMEDEN ELAZIĞSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Gece gündüz demeden başarı için yönetim kurulu olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Mehme Ali Erol, taraftardan da desteklerinin devamını istedi. Erol; “Daha önceki sıkıntılar geride kaldı. Bunları konuşmak bile istemiyoruz. Mehmet Altıparmak giderken de çeşitli söylemlerde bulundu. Biz onları talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz. Profesyonel bir insana yakışmayan söylemlerdi. Hiç kimse Elazığspor’un üstünde değildir. Elazığspor bu şehrin marka değeridir. Bunu kim olursa olsun gölgelemesine bile izin vermeyiz. Önceliğimiz Elazığspor taraftarlarını mutlu etmek. Maddi ve manevi taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Çünkü taraftarsız bir kulüp hiç bir şeydir. İlk haftalarda oldukça fazla taraftar desteğine sahiptik. Bizim bu büyük taraftarımızdan isteğimiz desteklerini hiçbir zaman kesmesinler ve takımlarının her zaman arkasında olsunlar. Hedefimiz olan Süper Lig yolunda bizleri yalnız bırakmasınlar. Kimse inancını yitirmesin. Yine üzerine basa basa söylüyorum; bizim hedefimiz şampiyonluk! Bizlerin de futbolcusundan teknik adamına, başkanına kadar zaman zaman eksiklikleri, yanlışları olabilir. En nihayetinde insanız. Önemli olan niyettir. Kimse art niyetli değil. Bu kulübün başarısı için herkes elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyor. Bizim tek istediğimiz birlik ve beraberlik. Biz her zaman gövdemizi taşın altına koyduk. Taraftarımızın da istekleri oluyor. Yönetim kurulu olarak gecenin yarılarında toplanıp; “Elazığspor’u başarıya hangi hoca götürebilir? Bu taraftarı hangi hoca mutlu eder?” gibi konuları masaya yatırdık. Gece gündüz demeden, dur durak bilmeden Elazığspor’un başarısı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek taraftarlarımızın olumlu tepkisi, gerek kamuoyunun olumlu yaklaşımları bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Emeklerimizin neticesinde de şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyoruz.”şeklinde sözlerini sonlandırdı.