2020'den beri süregelen destek!

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ederken, son bir yıl içerisinde 50 bin ailenin giyim ihtiyacını karşıladı.

2020'den beri süregelen destek!

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, Son Bir Yılda 50 Bin Aileye Giyim Desteği Sağladı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, maddi durumu yetersiz ailelerin yanında olmaya devam ediyor ve bu kapsamda son bir yıl içerisinde 50 bin ailenin giyim ihtiyacını karşıladı. Türk Kızılay ekipleri, kent genelinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, onlara yıl boyunca yazlık ve kışlık olmak üzere iki kez kıyafet yardımı sağlıyor.

2020'den beri süregelen destek!

2020’den Beri Süregelen Destek

Türk Kızılay Elazığ Şubesi Başkanı Rahman Kızılkaya, 2020 yılından itibaren ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardım ettiklerini belirtti. Kızılkaya, “Son bir yılda 50 bine yakın ailenin giyim ihtiyaçlarını karşıladık. Yardımlarımızı artırarak devam ettireceğiz,” dedi.

2020'den beri süregelen destek!

Giyim Mağazası ile Kalıcı Destek

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, bünyesinde bulunan giyim mağazasında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kişisel beden ve ihtiyaçlarına göre kıyafet temin ediyor. Yılın iki farklı döneminde, yazlık ve kışlık olarak yapılan yardımlarla, her aile fertine 4 ana parça kıyafet sağlanıyor.

2020'den beri süregelen destek!

Gelecekte de Yardımlar Artarak Devam Edecek

Türk Kızılay Elazığ Şubesi’nin haftanın 5 günü açık olan giyim mağazası, bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edecek. Kızılkaya, yardımların büyüyerek süreceğini vurgulayarak, “Mağazamız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız,” dedi.

2020'den beri süregelen destek!