23 Elazığ FK ligin dibine demir attı!

23 Elazığ FK, Sultanbeyli Belediyespor'a 2-1 Mağlup Oldu

23 Elazığ FK ligin dibine demir attı!

23 Elazığ FK, TFF 3. Lig 4. Grup'un 13. haftasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaştı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, Gökhan Kılınç ve Gökhan'ın attığı gollerle galibiyete ulaştı.

Etkili Başlayan Ev Sahibi Takım: 1-0 Öne Geçti

Sultanbeyli Belediyespor, Van Bölgesi'nden Sercan Karaca'nın yönettiği maça etkili bir başlangıç yaptı. 15. dakikada Gökhan Kılınç'ın attığı golle ev sahibi takım 1-0 öne geçti.

23 Elazığ FK, Halil Can Doğan ile Dengeyi Sağladı: 1-1

Karşılaşmanın 33. dakikasında 23 Elazığ FK, stoperi Halil Can Doğan'ın attığı golle skoru dengeledi ve devreye 1-1'lik eşitlikle girdi.

İkinci Yarıda Sultanbeyli Belediyespor'un Üstünlüğü

Maçın ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Sultanbeyli Belediyespor, ilk dakikada Gökhan'ın attığı golle bir kez daha öne geçti. Ev sahibi ekip, üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürerek sahadan 2-1 galip ayrıldı.

23 Elazığ FK'da Zorlu Süreç Devam Ediyor

23 Elazığ FK, bu sonuçla üst üste beşinci mağlubiyetini aldı ve 9 puanla ligde son sıradaki yerini korudu. Takım, 14. haftada evinde GH Çankaya FK ile karşılaşacak ve zorlu bir süreçten geçen performansını artırmaya çalışacak.