Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki 2. Etap konutların ihalesi yapıldı

Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapılacak olan ikinci etap 977 konut ile 100 dükkanın ihalesi yapıldı. İhalede sınır değeri Elazığ firması olan ziver inşaat verdi. Sonuçların önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki 2. Etap konutların ihalesi yapıldı

Abdullapaşa Mahallesi’nde yapılacak olan konutların ihalesi gerçekleştirildi. Elazığ’da 24 Ocak tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde en fazla hasarı alan mahallelerden biri de Abdullahpaşa Mahallesi oldu..

Depremle mahallede çok sayıda konut ağır hasar alarak, yıkımına karar verildi. Mahallede bir tarafından konutların yıkımı devam ederken, bir taraftan da yeni yapılacak olan konutlar için adımlar atılıyor.

Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılacak olan ikinci etap 977 adet konut ile 100 Dükkan inşaatı ile Alt yapı ve Çevre düzenleme yapım işi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda ihale yapıldı. Yapılan ihalede sınır değeri ilahede yer alan Elazığlı firmaZiver İnşaat sundu. Kazanan firmanın önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

İhaleyi kazanan firma, 240 gün içerisinde konutları ve dükkanların yapımını tamamlayacak.

Yapılacak olan konutların 977’si 3+1, 9 tanesi de 2+1 olarak inşaa edilecek. İhale ile birlikte konutların yanı sıra 100 adette dükkan inşa edilecek.

Kaynak:Elazığ Son Haber