Ak Parti Genel Merkezi'nden Ülger'e Ziyaret

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yılmaz, İlimizde çeşitli STK faaliyetlerinin yanı sıra girişimcilik örnekleriyle gündemde olan Genç Elazığlılar Derneği Başkanı (GELDER) Fuad Ülger'e ziyarette bulundu. 

Ak Parti Genel Merkezi'nden Ülger'e Ziyaret

Ziyarette Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yılmaz, Ak Parti 3. Dönem Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Dursun Er, Ak Parti Ekonomi Ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Akgül bulunurken, ziyaretin genel gündem maddesi üretim ve tarım oldu. 

Gençlerin üretim yapmasının gerekliliğini belirten Başkan Fuad Ülger ‘İktidar olarak Ak Parti’den beklentimiz özellikle üretim alanında faaliyet gösteren veya göstermek isteyen vatandaşlara ve hasseten gençlere destek verilmesidir. Bugün baktığımızda Elazığ’da büyük bir genç potansiyeli var. Bu gençlerimizi heba etmeyelim. Gençlerin güvenlik görevlisi, hizmetli, garson olma sevdalarına alternatif oluşturalım ve üretim yaptıralım. Güçlü Türkiye olma yolundaki en büyük faktör üretimdir. Tarımsal üretime ne kadar önem verirsek o kadar güçlenir ve dünyada o kadar söz sahibi olan bir konuma gelebiliriz’ dedi. 

Başkan Ertuğrul Yılmaz; "Önümüzdeki seçimlerde 7 milyona yakın yeni seçmen var ve biz bu seçmene birebir dokunmak istiyoruz. Bu dokunmanın da gençlere gelecek vaat etmekten geçtiğinin farkındayız. Bu yönde çalışmalarımızı hız kesmeden yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bir üretici olarak Fuad Beyle müşterek projeler içerisinde yer almak isteriz. Güzel ve olumlu bir rol model olan Fuad beye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Başkan Ali Dursun Er; "Gençlik dönemlerimizde aynı kadrolarda biz görev yaptık. Şu an bu kadrolarda bu kadar kaliteli insanların olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Elbette memleketimizin her ferdinin yaptığı çalışmalar çok kıymetli ancak Genel Merkezimizde Elazığlı hemşehrilerimizin görev alması bizleri daha mutlu ediyor. Gençlerimizin gelecekte şehrimize istihdam amacıyla kurmuş oldukları her oluşumun destekçisi olduğumuzu her platformda belirtiyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde bir Avrupa Birliği projesiyle gençlerin kaliteli istihdam edilmeleri yönündeki çalışmalarımızda sona geldik. Rabbim bizleri bu halis duygularımızda muvaffak etsin.  Bu anlamda sizlere görevlerinizde başarılar diliyor, dilediğimiz zaman tecrübe paylaşımından kaçınmayacağımızı belirtiyorum" dedi. 

Heyet, üretim alanlarını gezdikten sonra bir hatıra fotoğrafı çekinerek ziyaret son buldu.