AK Parti'nin Elazığ dahil tüm kongreleri ertelendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek vermek için gelecek haftadan itibaren kongreleri ertelediklerini belirtti. Buna göre AK Parti'nin Elazığ İl Kongresi de ertelenmiş oldu.

AK Parti'nin Elazığ dahil tüm kongreleri ertelendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Kütahya, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt 7. olağan il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Kongre heyecanını canlı bağlantıyla paylaşmak mecburiyetinde kaldıklarını dile getiren Erdoğan, salgın tedbirleri sebebiyle ülkede pek çok faaliyete ara verildiğini veya sınırlama getirildiğini hatırlattı.

“KONGRELERİMİZİ ERTELİYORUZ”

Erdoğan, siyasi parti kongreleri için herhangi bir engel bulunmadığını belirterek, "Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongrelerimizi erteliyoruz. Yeni kongre tarihlerimizi salgının seyrine göre belirleyeceğiz. Bu haftaki kongrelerimizi, hazırlıklarını önceden tamamladığımız için temizlik, maske, mesafe ve diğer tüm kurallara azami riayetle yerine getiriyoruz." diye konuştu.

Haber Detay Görseli

AK PARTİ ELAZIĞ İL KONGRESİ DE ERTELENMİŞ OLDU

AK Parti Elazığ İl Kongresi de 25 Ekim tarihinde yapılması planlanıyordu. Ancak o tarihte yapılması planlanan il kongresi Aralık ayına ertelenmişti. Aralık ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla kongre yapımı planlanmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla AK Parti Elazığ İl Kongresi tekrar ertelenmiş oldu.