AK Partili Keleş'in yoğun gezi ve temasları sürüyor!

Elazığ'da AK Parti Milletvekili Erol Keleş, Elazığ Yem Fabrikası'nı ziyaret etti, altyapı çalışmalarını yerinde inceledi ve halkla buluştu. Keleş, bölgenin en büyük yem fabrikasının önemini vurgularken, yüzde 61'i tamamlanan içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarının detaylarını paylaştı. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, Elazığ'ın geleceği için yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

AK Partili Keleş'in yoğun gezi ve temasları sürüyor!

Erol Keleş, Elazığ Yem Fabrikası’nı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, bir dizi gezi ve temaslarda bulunarak çalışmalarını sürdürüyor. İlk durağı Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dumandağlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın sahibi olduğu Elazığ Yem Fabrikası oldu. Keleş, fabrika hakkında bilgi aldı ve fabrikanın bölgenin en büyük ve en kapsamlı yem fabrikalarından biri olarak, Elazığ’ın hayvancılık sektöründe önemli bir rol oynadığını belirtti. Keleş, “Fabrikanın başarısının devamını diliyor, misafirperverliklerinden dolayı Mehmet Ali Dumandağ ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Partili Keleş'ten yoğun gezi ve temaslar sürüyor!

İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Yerinde İncelendi

Prof. Dr. Erol Keleş ve beraberindeki heyet, Ataşehir, Sürsürü, Olgunlar, Hicret, Aksaray, Beyyurdu, Kızılay, Sanayi, Sarayatik ve Gümüşkavak Mahallelerini kapsayan Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 2. Bölge Yapım İşi kapsamındaki çalışmaları yerinde inceledi. Keleş, bu çalışmaların 2025 yılı Temmuz ayında bitirilmesinin planlandığını ve şu an itibariyle %61’inin tamamlandığını belirterek, “Şimdiden Aziz şehrimize hayırlı olsun!” dedi.

AK Partili Keleş'ten yoğun gezi ve temaslar sürüyor!

Ataşehir Mahalle Muhtarlığı Ziyareti

Erol Keleş ve heyeti, Ataşehir Mahalle Muhtarı Yusuf Özdağ’ı ziyaret ederek, mahallede planlanan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Keleş, “Kıymetli muhtarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Partili Keleş'ten yoğun gezi ve temaslar sürüyor!

Ataşehir Mahallesi’nde Halkla Buluşma

Prof. Dr. Erol Keleş ve heyeti, İmam Efendi Çay Salonu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra, Ataşehir, Olgunlar ve Sürsürü Minibüs Durağı’ndaki esnafları ziyaret etti. Keleş, “Esnaf kardeşlerimize kazasız belasız yolculuklar temenni ediyor, samimi ve hoş sohbetleriyle bizleri ağırlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Partili Keleş'ten yoğun gezi ve temaslar sürüyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in Elazığ’daki yoğun temasları, hem ekonomik hem de altyapı alanında önemli adımların atıldığını göstermektedir. Elazığ Yem Fabrikası ziyareti, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları ile mahalle ziyaretleri, Elazığ’ın gelişimi için yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ortaya koyuyor.