AK Partili vekillerden ortak açıklama!

Elazığ'da Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, çocuk kapalı cezaevi ve ceza infaz kurumu için toplamda 140 milyon lira ödenek ayrıldı.

AK Partili vekillerden ortak açıklama!

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, bu önemli yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ödenek Detayları: Çocuk Kapalı Cezaevi ve Ceza İnfaz Kurumu

Elazığ Merkez Çocuk Kapalı Cezaevi'ne 90 milyon lira, Sivrice Ceza İnfaz Kurumuna ise 50 milyon lira olmak üzere toplamda 140 milyon lira ödenek ayrıldı. Bu ödenekler, modern ve güvenli cezaevi tesislerinin inşası ve mevcut tesislerin iyileştirilmesi için kullanılacak.

Teşekkürler ve Hayırlı Olsun Dilekleri

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve İl Başkanı, ortak bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Bakan Yardımcısı Ramazan Can'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan yatırımların Elazığ'a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bu gelişme, Elazığ'daki cezaevi altyapısının güçlendirilmesi ve modernizasyonunun devam ettiğini gösterirken, bölgedeki adalet hizmetlerine yapılan yatırımlara dikkat çekti.