Aksaray Gençlik Spor, Elazığ'ı BAL'da tek başına temsil edecek

Elazığ'ı 2024-2025 Bölgesel Amatör Lig'de tek başına Aksaray Gençlik Spor Kulübü temsil edecek. Diğer temsilciler Fırat Üniversitesi ve Sürsürü Bozduman Elektrik Spor, gerekli teminat bedelini yatırmadıkları için BAL'a katılamayacaklarını bildirdi.

Aksaray Gençlik Spor, Elazığ'ı BAL'da tek başına temsil edecek

Elazığ’dan Sadece Aksaray Gençlik Spor BAL’a Katılıyor

Elazığ, 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sadece Aksaray Gençlik Spor Kulübü ile temsil edilecek. Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gerekli olan 70 bin TL teminat bedelini yatıran tek kulüp, Aksaray Gençlik Spor oldu. Elazığ’ın diğer temsilcileri olan Fırat Üniversitesi Spor Kulübü ve Sürsürü Bozduman Elektrik Spor Kulübü, teminat bedelini yatırmadıkları için BAL’a katılma hakkını kaybettiler.

Teminat Bedelini Yatıran Tek Kulüp: Aksaray Gençlik Spor

Aksaray Gençlik Spor Kulübü Başkanı Özcan Bal, son günde TFF’ye 70.000 TL teminat bedelini yatırarak, kulübünün Elazığ’ı BAL’da temsil etmesini sağladı. TFF’nin talep ettiği belgeler, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Müdürü Süleyman Acar’a teslim edildi. Süreç, ASKF Müdürü Süleyman Acar tarafından Amatör İşler Müdürlüğü BAL departmanlığına gönderilen evraklarla tamamlandı.

Fırat Üniversitesi ve Sürsürü Bozduman Elektrik BAL’dan Çekildi

Elazığ’ın diğer iki temsilcisi olan Fırat Üniversitesi Spor Kulübü ve Sürsürü Bozduman Elektrik Spor Kulübü, teminat bedelini yatırmadıkları için BAL’dan çekildiklerini TFF’ye yazılı bir dilekçe ile bildirdiler. Bu gelişme ile birlikte, 2024-2025 sezonunda Elazığ’ı BAL’da temsil edecek tek kulüp Aksaray Gençlik Spor olarak kaldı.