19 Eylül Gaziler Günü Elazığ'da coşkuyla kutlanacak: İşte program detayları!

Elazığ'da 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gün boyu sürecek etkinlikler düzenlenecek. Yürüyüş, çelenk töreni ve gazilere özel spor etkinlikleri ile dolu program, büyük ilgi görecek.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Elazığ'da çeşitli etkinliklerin yer alacağı özel bir program düzenlenecek. Gün boyu sürecek etkinlikler, sabah saatlerinde başlayacak ve akşam saat 20.00'de sona erecek.

Gaziler Günü Yürüyüşü ve Çelenk Sunma Töreni

Etkinlikler, sabah 10.00'da Postane Meydanı'ndan başlayacak yürüyüşle başlayacak. Yürüyüş, Elazığ Valiliği Atatürk Anıtı'na kadar devam edecek. Saat 11.05'te ise Atatürk Anıtı'na çelenk sunulacak, İstiklal Marşı okunacak ve Gaziler Günü'nün anlam ve önemi üzerine konuşmalar yapılacak.

Gazilere Özel Spor Etkinlikleri

Törenin ardından Elazığ Atatürk Stadyumu'nda gazilere yönelik spor etkinlikleri başlayacak. Dart, havalı silahlar ve çeşitli spor dallarında yarışmalar ve gösteriler düzenlenecek. Gaziler için hazırlanan bu etkinlikler büyük bir ilgiyle karşılanacak.

Gazilere Yönelik Ziyaretler ve Kapanış Programı

Program kapsamında ayrıca Türkiye Muharip Gaziler Derneği ziyareti, Harput Ulu Camii gezisi ve gazilere yönelik ev ziyaretleri gerçekleştirilecek. Gün boyu süren etkinlikler, saat 20.00'de yapılacak kapanış programıyla sona erecek.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme