4 kişi daha cezaevine gönderildi!

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken, operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, kentin huzur, genel güvenlik ve genel asayişinin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda, üst ve ikamet aramalarında toplamda 12.60 gram esrar maddesi, 1.54 gram metamfetamin maddesi, 14 adet lyrica hap ele geçirildi. Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince devam eden çalışmalarda, bir ikamette ve faaliyet gösteren bir iş yerinde gerçekleşen ateşli silah kullanarak mala zarar verme ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olaylarının failleri olduğu belirlenen 2 şahıs, olaylarda kullanıldığı düşünülen 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Üst ve araç aramalarında 2 şahsın üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 7 adet fişek bulunurken, ayrıca aranan 2 şahıs da yakalandı. Tutuklanan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece cezaevine gönderildi. Operasyonlar, kentteki güvenlik önlemlerine katkı sağlamaya devam edecek.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme