AGD Karakoçan Temsilciliği hizmete açıldı

Elazığ'da, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karakoçan Temsilcilik binasının açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılış törenine AGD Elazığ Şube yönetim kurulu ve Karakoçan ilçe temsilcilik mensupları katıldı.

Açılışın ardından AGD Elazığ Şubesi Ekim Ayı Divan Toplantısı yapıldı. Toplantı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Emin Akbulut, katılımcılara selamlama ve teşekkür konuşması yaptı. AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Şube Komisyon ve İlçe başkanları, bir ay boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptılar. Bölge Başkanı Mesut Turan, değerlendirme konuşması sonrası toplantı sona erdi.

Ekim ayı Aylık Divan Toplantısının ardından, Eğitimci ve Aktivist Sinan Akılotu, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın doğum günü vesilesiyle Katılımcılara bir seminer sundu.

AGD Karakoçan teşkilatı tarafından katılımcılara ve misafirlere sunulan yemek ikramından sonra toplantı sona erdi.

Bu tür etkinlikler, derneklerin çalışmalarını paylaşma ve toplumda farkındalık yaratma fırsatları sunar. Aynı zamanda, gençlerin bir araya gelerek eğitici ve bilinçlendirici etkinliklere katılması, toplumlarına daha fazla katkı sağlama motivasyonunu artırabilir. AGD, gençler arasında eğitim, kültür ve toplumsal sorumluluk bilincinin geliştirilmesine katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme