Ahıska Türkü çocuklar, atlı jandarma timlerine hayran kaldı!

Elazığ'da atlı jandarma timleri Cip Mesire Alanı'nda devriye gezerken Ahıska Türkü çocuklar atları sevip keyifli anlar yaşadı. Jandarma ekiplerine yoğun ilgi gösterildi.

Elazığ'da jandarma ekiplerinin atlı devriyesi, özellikle çocuklar arasında büyük ilgi gördü. Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı atlı jandarma timleri, kentin tarihi ve turistik alanlarında devriyelerine devam ediyor. Sivrice ve Harput'taki devriyelerin ardından bu kez Cip Mesire Alanı'nda devriye görevini sürdüren jandarma ekipleri, çocukların sevgisiyle karşılaştı.

Piknik Şöleni'nde Atlı Jandarmaya Yoğun İlgi

Aileleriyle birlikte ‘Piknik Şöleni' etkinliğine katılan Ahıska Türkü çocuklar, atlı jandarma timlerini görünce oyunlarını bırakarak atları sevmek için koştular. Jandarma timlerinin atlı birlikleriyle tanışan çocuklar, jandarma motosikletli asayiş timleri tarafından da bilgilendirildi. Çocuklar, keyifli vakit geçirirken hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Çocukların At Sevgisi: İlk Deneyim Heyecanı

Etkinlikte yer alan çocuklardan Maksut Aliyev, “Atlı jandarmaları gördük, buraları gezdik, çok güzeldi. Atları çok sevdim,” diye duygularını paylaştı. Samir Koçaliyev ise, “İlk defa atlı birlikleri gördüm. Sanki ata binmiş kadar güzel hisler yaşadım,” şeklinde konuşarak heyecanını dile getirdi.

Atlı ve Motosikletli Jandarma Timleri Vatandaşların Güvenliğini Sağlıyor

Elazığ'daki atlı ve motosikletli jandarma timleri, kentteki güvenliği sağlarken, hem çocuklar hem de vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Tarihi ve turistik bölgelerdeki devriyeler, hem halkın güvenliğini sağlıyor hem de çocuklar için unutulmaz anılar bırakıyor.

Çocukların At Sevgisi: İlk Deneyim Heyecanı

Etkinlikte yer alan çocuklardan Maksut Aliyev, “Atlı jandarmaları gördük, buraları gezdik, çok güzeldi. Atları çok sevdim,” diye duygularını paylaştı. Samir Koçaliyev ise, “İlk defa atlı birlikleri gördüm. Sanki ata binmiş kadar güzel hissettim,” şeklinde konuşarak heyecanını dile getirdi.

Diğer çocuklar da heyecanlarını şu sözlerle paylaştı:

Zeynep Y: “Atlar çok sevimli! Onları sevmenin en güzel yanı, yanlarına yaklaşabilmek.”
Ali C.: “Atlı jandarmalar çok güzel, sanki bir film izliyormuş gibiydim!”
Elif D.: “Onlarla fotoğraf çektirmek çok eğlenceliydi. Atları sevmek harikaydı!”

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme