AK Parti Elazığ Kadın Kolları'ndan kadın istihdamına tam destek: 'Kadının olduğu her yerdeyiz'

AK Parti Elazığ Kadın Kolları, 'Kadının Olduğu Her Yerdeyiz' sloganıyla çalışan ve üreten kadınları ziyaret ederek, ekonomiye katkılarını takdir ediyor.

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı, “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz” sloganıyla başlattığı ziyaret programına hız kesmeden devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve Kadın Kolları İl Yöneticileri, şehirde çalışan ve üreten kadınları iş yerlerinde ziyaret ederek, kadınların aile ve şehir ekonomisine olan katkılarını takdir ediyor ve farklı sektörlerdeki kadınların görüşlerini dinliyor.

Kadınların Ekonomiye Katkıları Vurgulandı

Burcu Tüver, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında kadınların iş gücüne katılımının ve ekonomiye sağladıkları katkının önemine değinerek, “Kadının olduğu her yerdeyiz” diyerek yola çıktıklarını belirtti. Tüver, “Kadınlarımızın şehir ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkıyı yerinde görmek, onların görüşlerini dinlemek bizim için çok değerli,” dedi.

Mahallelerde Vatandaşlarla Buluşmalar Sürüyor

Tüver, AK Parti teşkilat kademelerinin mahallelerde aktif olarak çalıştığını ve vatandaşların taleplerini hızla iletmek için koordine olduklarını söyledi. “Her bir ekibimiz, mahallelere koordinatör olarak belirlenmiş durumda. Vatandaşlarımızın soru, görüş ve taleplerini dinleyerek İl Başkanımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanımıza iletilmek üzere notlar alıyoruz. Bu sayede, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğrudan ilgili makamlara ulaştırıyoruz,” dedi.

Ziyaretlerde AK Parti'ye Destek Artıyor

Tüver, yapılan ziyaretlerde vatandaşların AK Parti'ye olan ilgisinin ve desteklerinin motivasyonlarını artırdığını ifade etti. “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın İl Başkanımıza, Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza olan teveccühleri bizleri çok mutlu ediyor. Onların sahada vatandaşa ulaşılabilir olması elimizi daha da güçlendiriyor,” diyerek sözlerini tamamladı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme