AK Parti Keban'da sürpriz istifa: Başkan Turgay Toprak görevi bıraktı!

AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. Toprak, görev süresince partiye olan katkılarından bahsederek, yeni başkan adayına başarılar diledi.

Turgay Toprak, AK Parti Keban İlçe Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıkladı. 2021 yılından bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Toprak, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu.

"Sağlık Sorunlarım Nedeniyle Görevden Ayrıldım"

Turgay Toprak, yaptığı açıklamada sağlık sorunları sebebiyle AK Parti Keban İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirtti. Toprak, “2021 yılında başladığım AK Parti İlçe Başkanlığı görevime bugün itibarıyla sağlık sorunları nedeniyle ara veriyorum. Görev sürem boyunca partimizin güçlü Türkiye ideali için çalıştım,” dedi.

Teşekkür ve Veda Mesajı

Toprak, görev süresi boyunca destek veren tüm parti üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi: "İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım'a, mevcut ve geçmiş milletvekillerimize, Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na ve AK Parti teşkilatındaki tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

"AK Parti'nin Bir Neferi Olarak Desteğim Sürecek"

Turgay Toprak, istifasına rağmen AK Parti'nin bir neferi olarak partinin başarısı için her daim destek vereceğini vurguladı ve yeni göreve gelecek başkan adayına başarılar diledi. "Rabbim bu kararımı hayırlara vesile kılsın," diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme