AK Parti'nin Tehditkar Söylemlerine YRP'den Yanıt Geldi!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, AK Parti'nin muhalefet belediyelerine yönelik açıklamalarını sert bir dille eleştirerek, bu tavrın halkı cezalandırmak anlamına geldiğini belirtti. Karakuş, engellere rağmen hizmet üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın muhalefetteki belediyelere yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Karakuş, AK Parti'nin tavrının bölgedeki halkı cezalandırmak anlamına geldiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi'nin belediyelerdeki hizmetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Karakuş, sert açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Açıklamaları Bölge Halkını Cezalandırıyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın muhalefetteki belediyelere yönelik yaptığı açıklamaların halkı mağdur ettiğini ifade etti. Karakuş, "AK Parti, muhalefet belediyelerine yönelik tehditlerle halkın hizmet almasını engelliyor" dedi. AK Parti'nin, yerel seçimlerde kazandıkları Alacakaya, Palu, Sivrice, Akçakiraz ve Kovancılar belediyelerine yönelik hükümet imkanlarının kısıtlanacağını ima ettiğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nin Yerel Seçim Başarısı ve Hazmedilemeyen Sonuçlar

Av. Erhun Karakuş, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin kimsenin beklemediği ancak partinin inançla beklediği bir başarı elde ettiğini, bu durumun bazı çevreler tarafından hala hazmedilemediğini ifade etti. Karakuş, "AK Parti İl Başkanı, her fırsatta kazandığımız belediyelere yönelik tehditler savuruyor" diyerek, bu tür açıklamaların siyasi rekabeti aşarak halkı hedef aldığını vurguladı.

Yeniden Refah Partili Belediyelerden Somut Hizmetler

Karakuş, AK Parti'nin eleştirilerine rağmen Yeniden Refah Partisi'ne bağlı belediyelerin halka hizmet etmeye devam ettiğini belirtti. Alacakaya Belediyesi'nin 20 yıl boyunca en yeni aracının 2004 model olduğunu ve Yeniden Refah Partisi'nin yönetimi devralır almaz Alacakaya-Elazığ arasında bir yolcu otobüsü hizmete soktuğunu hatırlattı. Ayrıca, belediyenin kendi imkanlarıyla bir kır düğün salonu projesine başladığını ve bu projenin önümüzdeki yıl tamamlanacağını ifade etti.

Akçakiraz Belediyesi'nde Hızlı Çalışmalar

Karakuş, Akçakiraz Belediyesi'nin de seçim vaadi olan projeleri hızla hayata geçirdiğini belirtti. "Kadın taziye evi inşaatı başladı, bölgenin su ihtiyacı için su kuyuları vuruldu" diyen Karakuş, kaliteli içme suyu hizmetinin vatandaşlara sunulduğunu ve altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Ayrıca, 20 kilometrelik isale hattı projesinin önümüzdeki ay başlayacağını duyurdu.

"Tekeden Süt Çıkarır, Hizmet Üretiriz"

Karakuş, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a sert bir şekilde yanıt vererek, "Beş yıl sonra gelip görün, sizin belediyeleriniz ne yapmış, bizimkiler ne yapmış" dedi. "Engellere rağmen hizmet etmeye devam edeceğiz, halkın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşan Karakuş, "Tekeden süt çıkarır, hizmet üretiriz!" ifadesiyle açıklamalarını sonlandırdı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme