Arslanlı Alçı Elazığ'da usta bilgilendirme programı ile fark yarattı!

Elazığ'da Arslanlı Alçı'nın düzenlediği Usta Bilgilendirme Programı'nda, suya, yangına ve sese dayanıklı Arplak Alçı Plaka ürünleri tanıtıldı. İnşaat sektörü temsilcileri ve bayiler, yeni ürünlere tam not verdi.

Elazığ'ın köklü firmalarından Arslanlı Alçı Hammaddeleri San. Tic. A.Ş., Arplak markasıyla ürettiği alçı plaka ürünlerinin tanıtımı için geniş katılımlı bir bilgilendirme programı düzenledi. Özel bir otelde gerçekleşen etkinlikte, inşaat sektörü temsilcileri, bayiler ve ustalar bir araya gelerek ürünler hakkında bilgi aldı.

Suya, Yangına ve Sese Dayanıklı Alçı Plaka Ürünleri Tanıtıldı

Toplantıda, dış cephe uygulamaları için suya, yangına ve sese dayanıklı Arplak Alçı Plaka ürünleri tanıtıldı. Kalitesi ve performansıyla dikkat çeken ürünler, sektörde tam not aldı. Etkinlik sonunda ise katılımcılara kura çekimiyle çeşitli hediyeler verildi.

Arslanlı Alçı'nın Büyüme Serüveni ve Gelecek Planları

Arslanlı Alçı Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşe Gökçal Keleş, şirketin 2005 yılından bu yana sektördeki gelişiminden bahsederek, “2024 yılında devreye giren Arplak alçı plaka üretim tesisimizle sektördeki gücümüzü daha da artırdık,” dedi. Üretim Müdürü Cem Yılmaz ise yeni ürünlerin teknik özelliklerini paylaştı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

82 ülkeye ihracat yapan ve geniş bir bayi ağına sahip olan firma, tanıtım programlarını diğer illerde de sürdürecek.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme