Başkan adayı Abdullah Akın'a vatandaşlardan yoğun ilgi

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Gazi Caddesi'nde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu.

Elazığ'ın geleceğine dair vizyonunu ortaya koymak amacıyla seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara 40 Stratejik ve 10 Tamamlayıcı Proje Sunuldu

Başkan Adayı Akın, seçim ziyaretleri kapsamında Gazi Caddesi'nde vatandaşlarla buluşarak Elazığ için hazırladığı 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projeleri detaylarıyla paylaştı. Her bir projenin, vatandaşların günlük yaşamına pozitif etkiler sağlamayı amaçladığını vurguladı.

Gazi Caddesi'nde Esnaf Ziyaretleri ve Katılımcı Yönetim Anlayışı

Elazığ'ın önemli caddelerinden biri olan Gazi Caddesi'nde esnafları ziyaret eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyen Akın, her bir vatandaşın düşüncesini dinleyip, projelerini vatandaşların beklentilerine uygun şekilde şekillendirmeyi amaçlıyor.

Elazığ için Canlandırıcı Projeler: 50'liler Çarşısı ve Tramvay Hattı

Abdullah Akın'ın, projeleri arasında öne çıkanlar arasında 50'liler Çarşısı'nın restore edilmesi ve Gazi Caddesi'nden geçecek tramvay hattının kurulması yer alıyor. Bu projelerle birlikte Elazığ'ın tarihi dokusunu koruma ve şehri daha yaşanabilir kılma hedefi güdülüyor.

Vatandaş Odaklı Proje Geliştirme Anlayışı

Akın, 50'liler Çarşısı'nda esnafları dinleyerek, "Biz projelerimizi vatandaş odaklı hazırladık. Vatandaşlarımızı ve esnafımızı sahada dinledik, notlar aldık ve bu bilgileri projelerimize yansıttık." diyerek, halkın aktif katılımını sağlamayı ve projeleri ortak akıl ile hayata geçirmeyi hedeflediğini belirtti.

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim vaadiyle Elazığlılara seslenen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Geleceğe dair atılacak adımlarda halkın doğrudan etkileşimde bulunmasını ön planda tuttu.

Elazığ Online
Yorumlar 6
Hakan Harputlu 14 Şubat 2024 17:55

Bizim insanımız koyun olmuş ne anlar liyakattan projeden. Ver ekmek yerler başka bişey yok sadece midesini düşünüyor.

Turgut Kutay 12 Şubat 2024 23:36

Bir konuşmasına şahit olan biri olarak söylüyorum. Hakikaten donanımlı arkadaş, şehirin sorunlarına hakim, çözümlerini bilen bir siyasetçi, seçilmesi halinde Elazığ'ı güzel günler bekliyor diyebilirim.

Çetin Türk 12 Şubat 2024 23:34

Elazığ bu sefer particiliği değil, liyakati seçecek inşallah, Abdullah Akın gümbür gümbür geliyor. Projeleriyle geliyor. Elazığ bu fırsat kaçmaz!

Zuhal 12 Şubat 2024 23:32

Abdullah bey hakikaten memleket için bir şans niteliğinde Elazığ'da Belediye Başkanı seçilirse şayet emin ki çok faydası olacaktır. Tuttuğunu koparan bir yapısı var gibi

Projeler muhteşem 12 Şubat 2024 23:31

Abdullah Akın'ın açıklamış olduğu projeler muhteşem, zeki, akıllı, genç ve dinamik bir siyasetçi bırakın artık bu particiliği de bu sefer liyakate oy verin

Mehmet Demir 12 Şubat 2024 23:29

Abdullah Akın bu şehir için bir fırsattır. Bu şehirin zerre aklı varsa bu fırsatı kaçırmaz.

Bakmadan Geçme