Başkan Ahmet Özdoğan'dan 'Yerel Esnaftan Alışveriş Yapın' çağrısı!

Kovancılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde velilere yerel esnaftan alışveriş yapma çağrısında bulundu. Özdoğan, yerel esnafın kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti sunduğunu vurgulayarak, 'Esnaflarımıza sahip çıkalım' dedi.

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, Kovancılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, velilere önemli bir çağrıda bulundu. Özdoğan, okul alışverişlerinin yerel esnaftan yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Esnaflarımıza sahip çıkalım” dedi.

"Yeni Eğitim Yılında Yerel Esnafa Destek Olalım"

Ahmet Özdoğan, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek, kazasız belasız bir yıl temennisinde bulundu. Özdoğan, açıklamasında şunları ifade etti:

“2024-2025 yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi, okul alışverişlerimizin başladığı bu dönemde, yerel esnaflarımızdan alışveriş yapmanın önemini vurgulamak istiyorum. Yerel esnaflarımız, hem ürün kalitesi hem de müşteri memnuniyeti açısından sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Paranızın olup olmamasına bakmaksızın, size veresiye alışveriş imkanı sunan esnaflarımız, aile bütçenize katkıda bulunarak, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.”

"Yerel Esnaf, Güvenilir ve Kaliteli Alışverişin Adresi"

Özdoğan, velilere seslenerek, ürünlerin kalitesine ve güvenilirliğine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. “Okul alışverişlerinizde, ürünün kalitesinden, gramajından emin olun ve çocuklarınızın sağlığını düşünerek kimyasal içeriklerden uzak, kaliteli ürünler tercih edin. Bu noktada yerel esnaflarımızdan, markası belli, barkotlu ve bandrollü ürünler almanızı tavsiye ediyoruz,” dedi.

"Ulusal Marketler Yerine Yerel Esnafı Tercih Edin"

Ulusal marketlerden yapılan alışverişlerde karşılaşılabilecek zorluklara dikkat çeken Özdoğan, “Ulusal marketlerden bir ürün aldığınızda, ürün değişiminde veya iadesinde zorluklar yaşamanız muhtemeldir. Ayrıca, paranız olmadan size poşet bile vermeyen bu marketler, sadece kâr amacını güderken, yerel esnafımız her zaman sizin yanınızdadır. Bu yüzden, ilçemizdeki küçük esnaflarımızı korumak adına okul alışverişlerinizi yerel esnaftan yapmanızı rica ediyorum,” ifadelerini kullandı.

"Esnafımıza Sahip Çıkalım"

Özdoğan, yerel esnafa sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek, “Zor gününüzde paranız olmadığında dahi size borç veren, esnaflarımızı unutmamalıyız. Esnaflarımıza sahip çıkalım ve kırtasiye alışverişlerimizi yerel esnaftan yaparak, onlara destek olalım,” dedi.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme