Bu görüntü çok konuşulur!

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında sahnede yaşanan Elazığ Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları ile AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında geçen tokalaşma gerginliği kameralara yansıdı.

Youtube Kanalı
Abone Ol

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında kameralara yansıyan görüntü Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasındaki husumeti bir kez daha gözler önüne serdi.

9 Ocak 2024 tarihinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında yumruklu kavga yaşandığı iddiası ülke gündemine bomba gibi düşmüş, AK Parti İl Başkanlığı yaşanan bu olayı yapmış olduğu açıklama ile yalanlamış sadece sözlü tartışma olduğunu iddia etmişti.

Aday tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı, Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, AK Parti MKYK Üyesi Av. Ömer Serdar, AK Parti Elazığ Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sahnede hazır bulunurken Elazığ Milletvekilleri sırasıyla sahneye davet edildi. Sahneye çıkan milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı sırasıyla sahnede olanların ellerini sıkarken sıra Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya geldiğinde Prof. Dr. Erol Keleş ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın elini sıkmadan ittirmesi kameralardan kaçmadı. Yaşanan bu durum görüntüleri izleyenler arasında, Vekil Nazırlı ile Şahin Şerifoğulları arasında yaşanan kavganın hiç de öyle sıradan bir sözlü tartışma olmadığını kanıtlar nitelikte olduğunun düşünülmesine neden oldu.

Elazığ Online
Yorumlar 8
Berber Kazım 12 Şubat 2024 00:06

Nazırli sizi kıt ede

Elazığ 11 Şubat 2024 18:55

Ejder bey de Erol beyin elini sıkmamış

Ömer 11 Şubat 2024 17:16

Şahin bey gerekeni yapmış yakışanı yapmış dedesinin sayesinde vekil olan nazırlı bundan sonra aday olamaz

Helal olsun Nazırlı 11 Şubat 2024 16:41

Vallaha helal olsun, kaburgalı adam...

Adamsın Nazırlı Adam 11 Şubat 2024 16:40

Sayın vekilimin hareketi kral hareket olmuş, hak edene hakkını vereceksin arkadaş, genel seçimlerde dışladınız, ithal aday dediniz, ama memleketin sorunlarıyla ilgilenen, çözümü noktasında emek veren tek vekil olarak Elazığ'da tarihe geçti.

Demek ki 9 Ocak Akşamı Yaşananlar Doğruymuş! 11 Şubat 2024 16:38

Bu görüntü 9 Ocak günü yaşananların doğru olduğunun bir kanıtı olarak arşivde yerini almış.

İnsanlık 11 Şubat 2024 14:54

Elazığ hoşgörüsüne insanlığına yakışmayan bir görüntü...vekilimiz demeye utaniyorum... Cumhurbaşkanımızın bu saygısızlık ile ilgili gerekeni yapacağını umuyorum.. ölümüne ŞAHİN SERİFOGULLARI

Küçük bey 11 Şubat 2024 14:30

Yesinler birbirlerini

Bakmadan Geçme