Bülent Yenihayat'tan taraftarlara sabır ve destek çağrısı!

Elazığspor, 2024-2025 sezonunun açılış maçında Karaman FK'yı 1-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, eksiklerin zamanla giderileceğini ve takımın birkaç hafta içinde istenen performansı sergileyeceğini belirtti. Yenihayat, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, sabırlı olmalarını istedi.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, 2024-2025 sezonunun ilk maçında Karaman FK'yı 1-0 yenerek lige galibiyetle başlamalarının ardından, taraftarlarına sabırlı olmaları çağrısında bulundu. Yenihayat, "İlk maçlar her zaman zordur. Arzu ettiğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtamasak da galibiyetle başlamak önemliydi. Takımımız birkaç hafta içinde daha iyi bir performans gösterecektir," dedi.

Eksiklerimizi Gidermeye Çalışacağız

Yenihayat, aldıkları 3 puanın önemine değinerek, "Rakibin savunmaya dayalı oyun planını aşmak bizim için zorlayıcı oldu. Grubumuzda oldukça zorlu bir süreç yaşanıyor, iddialı takımlar dahi puan kaybedebiliyor. Oyun içinde eksiklerimiz var ve bu eksiklikleri önümüzdeki haftalarda gidermeye çalışacağız," dedi.

Taraftarlarımıza Teşekkürler

Yeni oluşturulan kadronun istenilen oyun ritmini yakalaması için zamana ihtiyaç duyduklarını belirten Yenihayat, "Bu durum yalnızca bizim için değil, tüm takımlar için geçerli. Rakibimiz karşısında oyunun büyük bölümünde istekli ve iştahlı bir performans sergiledik. Skoru daha önce de yakalayabilirdik. Oyuncularımız görevlerini yerine getirmek için ellerinden geleni yaptı. Lige galibiyetle başlamış olmamız bizi mutlu etti. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederim," şeklinde konuştu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme