Bursa'da düzenlenen şampiyonaya Elazığ damgası!

Elazığlı boksörler, U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. Sıla Kartal bronz, Ayyup Han Juraev gümüş madalya kazanarak Elazığ'ı gururlandırdı.

Elazığlı boksörler, U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda üstün performans sergileyerek madalyalarla döndü. Şampiyonada Elazığ'ı temsil eden sporcular, bir bronz ve bir gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Bursa'da Düzenlenen Şampiyonada Elazığ Damgası

Türkiye Boks Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 15-22 Ağustos tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Spor Kulübü sporcularından Sıla Kartal, 57 kiloda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olurken, Ayyup Han Juraev 51 kiloda yarışarak gümüş madalya alıp Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Tebrik Mesajı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimizi temsil etmek üzere Bursa'da düzenlenen U22 Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılan sporcularımız ve antrenörleri Cemil Döndü önemli başarılar elde ederek bizleri gururlandırdı. Sporcularımız Sıla Kartal, Ayyup Han Juraev ve antrenörleri Cemil Döndü'yü yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme