Doğu Anadolu Şehit Aileleri Keban'da! 110 Aileye Unutulmaz Gezi

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu, 110 şehit ve gazi ailesini Elazığ'ın Keban ilçesine düzenlediği geziyle ağırladı. Aileler, Keban Barajı ve Çırçır Şelalesi gibi turistik yerleri ziyaret ederken, geziye Keban Kaymakamı Furkan Atalık da katıldı.

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu, şehit ve gazi ailelerine yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, federasyon tarafından 110 şehit ve gazi ailesi için Elazığ'ın Keban İlçesi'ne bir gezi programı düzenlendi. Gezi kapsamında, aileler ilçenin önemli tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdi.

Keban Barajı ve Çırçır Şelalesi'ne Ziyaret

Gezi programı dahilinde, şehit ve gazi aileleri Keban'ın simgesi haline gelen Keban Barajı ve doğanın eşsiz güzelliklerinden biri olan Çırçır Şelalesi'ni gezme fırsatı buldu. Baraj manzarası ve şelalenin huzur veren sesi eşliğinde yapılan bu ziyaret, ailelere unutulmaz anlar yaşattı. Aileler, ayrıca ilçenin diğer tarihi ve doğal güzelliklerini de keşfetti.

Keban Kaymakamı Furkan Atalık'tan Şehit Ailelerine Destek

Gezi programına Keban Kaymakamı Furkan Atalık da katılarak, şehit ve gazi ailelerine eşlik etti. Kaymakam Atalık, vatan için canını feda eden şehitlerin ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu belirterek, devletin ve milletin bu ailelere olan vefa borcunu hiçbir zaman unutmayacağını vurguladı.

Federasyon Başkanı Veysel Doğan'dan Teşekkür

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Veysel Doğan, Keban gezisinin ardından Keban Kaymakamı Furkan Atalık'a ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür etti. Doğan, şehit ve gazi ailelerinin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak adına bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Harput'tan Keban'a: Şehit Ailelerine Destek Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Harput'a da bir gezi düzenleyen Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu, şehit ailelerinin toplumsal hayata daha fazla katılımını sağlamak ve onlara manevi destek sunmak amacıyla düzenlediği bu etkinliklerle büyük takdir topluyor. Keban gezisi de bu anlamlı etkinliklerin bir parçası olarak, şehit ailelerine güzel anılar biriktirme fırsatı sundu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme