Doğukent Mahallesi'nde zincirleme kaza!

Doğukent Mahallesi Seyda Molla Bahri Bulvarı'nda bugün meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, önce bir halk otobüsüne ardından da başka bir otomobile çarptı. Kazada, 3 kişi yaralandı.

Kaza, A.B.K. yönetimindeki 23 ES 479 plakalı otomobilin Seyda Molla Bahri Bulvarı'nda seyir halinde olduğu sırada meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolü kaybedilen otomobil, önce aynı istikamette seyir halinde olan M.R.D. idaresindeki 23 LU 260 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Ardından ise M.B. idaresindeki 23 ADC 351 plakalı başka bir otomobile çarparak zincirleme bir kazaya neden oldu. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Olay yerine hemen çağrılan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, yaralılara müdahale etmek ve trafik düzenini sağlamak üzere sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasını sağladı. Trafik akışının normale dönmesi için gerekli önlemler alındı.

Kaza anı, olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından hemen polis ekiplerine haber verildi. Polis, kaza nedeniyle trafikte oluşan yoğunluğu yönetmeye çalıştı ve soruşturma başlattı. Kazanın neden yaşandığına dair daha fazla bilgi edinmek adına polis ekipleri, sürücülerin ifadelerini alacakları detaylı bir soruşturma başlattı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme