Edirne İl Milli Eğitim'de Elazığlı hemşehrimiz Ferhat Yılmaz dönemi!

Elazığlı Ferhat Yılmaz, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki başarılı çalışmalarının ardından Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Fırat Üniversitesi mezunu olan Yılmaz, yeni görevinde Edirne'deki eğitim çalışmalarına yön verecek.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Elazığlı Ferhat Yılmaz, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yılmaz, Önder Arpacı'nın yerine Edirne'de eğitim çalışmalarına yön verecek.

Ferhat Yılmaz Kimdir?

Ferhat Yılmaz, ilk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'ın Sivrice ilçesinde tamamladı. 2002 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Yılmaz, 2014 yılında Hukuk alanında ön lisans, 2015 yılında ise İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2002-2014 yılları arasında Tekirdağ, Ağrı, Elazığ ve İstanbul'da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2014 yılında Gökçeada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Yılmaz, aynı yıl Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 11 Aralık 2018 tarihinde Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Yılmaz, son olarak Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme