Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, esnafla buluştu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıkımı tamamlanan eski Ticaret ve Sanayi Odası binasında incelemelerde bulunarak esnafla bir araya geldi. Esnaf, Başkan Şerifoğulları'na destekleri için teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kahramanmaraş merkezli depremlerden hasar gören eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Yıkımı Elazığ İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan binanın alanında incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ile birlikte Belediye Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlar, destekleri nedeniyle Şerifoğulları'na teşekkürlerini iletti.

Esnafın Yanında Güçlü Destek

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Başkan Şerifoğulları'nın deprem sonrası süreçte esnafın yanında olduğuna vurgu yaparak, "Başkanımız her zaman bizimle istişarede bulundu ve bizlere büyük destek verdi" dedi.

Belediye Çarşısı'na Müjdeli Haber

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ise, Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın çarşıya sürpriz bir destek açıklaması yaptığını belirtti. Ulaş, esnafın yeniden toparlanması için belediyenin desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme