Elazığ Belediyesi ve Müftülük'ten Mevlid-i Nebi Haftası'na özel program!

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu program 25 Eylül'de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Tüm halk davetli!

Elazığ'da, Hz. Muhammed'in (sav) dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü vesilesiyle Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir program düzenleniyor. Elazığ Belediyesi ve Elazığ Müftülüğü iş birliğiyle organize edilen etkinlik, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" başlığı altında gerçekleştirilecek.

Program Detayları: Tarih ve Saat Bilgisi

Program, 25 Eylül Çarşamba günü saat 19.30'da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Hz. Muhammed'in (sav) doğumunun yıl dönümünü kutlamak amacıyla düzenlenen bu anlamlı gece, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak.

Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ Konuşmacı Olarak Yer Alacak

Etkinliğin konuşmacısı Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ olacak. Programda ayrıca Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar edilecek. Manevi atmosferi artırmak amacıyla, Elazığ Belediyesi Tasavvuf Ekibi tarafından da ilahi dinletisi sunulacak.

Tüm Elazığ Halkı Davetli

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tüm Elazığ halkı programa katılmaya davet edilerek şu ifadeler kullanıldı: "25 Eylül Çarşamba günü saat 19.30'da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ‘Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme