Elazığ-Bingöl karayolunda korkutan kaza! 1 yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunda otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Polis ve jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Elazığ-Bingöl karayolunda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza Elazığ-Bingöl Karayolu Çağlar Mevkiinde Meydana Geldi

Elazığ'da bu sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Elazığ-Bingöl karayolu üzerindeki Çağlar mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ö.Ç. yönetimindeki 23 LT 607 plakalı otomobil, karşı yönden gelen F.T.'nin kullandığı 23 K 5640 plakalı otobüs ile çarpıştı.

Otomobil Sürücüsü Yaralandı

Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ö.Ç. hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Polis ve Jandarma Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Kazanın ardından, polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparak trafik güvenliğini sağladı. Kazanın nedenine ilişkin araştırmalar devam ediyor. Yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açıldı. Elazığ'da yaşanan bu kazada can kaybı olmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme