Elazığ'da 8 Katlı Binada Yangın! Bir Kişi Dumandan Etkilendi, Ev Kül Oldu

Elazığ'da 8 katlı binada çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi, ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Elazığ'ın merkezinde, Üniversite Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir binanın dördüncü katında çıkan yangında bir kişi dumandan etkilenirken ev büyük hasar gördü.

Üniversite Mahallesi'nde Korkutan Yangın

Merkeze bağlı Üniversite Mahallesi Yunus Emre Bulvarı'nda bulunan bir apartmanın dördüncü katında, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Ev sahibi, dumanları fark eder etmez ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne haber verdi.

İtfaiye Ekipleri Yangına Hızla Müdahale Etti

İhbarın ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında bir kişi dumandan etkilenerek olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Neyse ki can kaybı yaşanmazken, çıkan yangında ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Olay sonrası itfaiye ve güvenlik ekipleri, yangının çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlattı. Yangının nedeni henüz netlik kazanmazken, detaylı araştırmalar devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme