Elazığ'da bin öğrenciye kırtasiye yardımı! Elaziz Derneği'nden eğitime destek!

Elazığ'da 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Elaziz Derneği, hayırseverlerin katkılarıyla bin ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye desteği sağladı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ'da ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye desteği sağladı. Dernek, hayırsever vatandaşların katkılarıyla kalem, defter, sözlük ve eğitim materyalleri içeren çantaları öğrencilere ulaştırdı.

Elaziz Derneği'nden Bin Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim döneminin başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapmaya devam ediyor. Dernek Başkanı Onur Şahin, bu yıl bin öğrenciye ulaşacaklarını belirtti.

Kırtasiye Malzemeleri Öğrencilerin İhtiyaçlarını Karşılıyor

Dağıtılan kırtasiye setleri, öğrencilerin okul hayatında kullanabileceği kalem, defter, cetvel seti, suluk, sözlük gibi temel ihtiyaçları karşılıyor. Her öğrenciye, içerisinde gerekli tüm malzemelerin bulunduğu bir çanta teslim ediliyor.

“Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız”

Dernek Başkanı Onur Şahin, ihtiyaç sahibi öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak, bu yardımların her yıl artarak devam edeceğini ifade etti. Ayrıca geçen yıl Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 1.500 öğrenciye destek sağladıklarını, bu yıl ise bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapacaklarını belirtti.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme