Elazığ'da bürokratik deprem: Sürgün tayininde Erol Keleş iddiası!

Elazığ'ın başarılı bürokratlarından DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül'ün Kars'a tayin edilmesi şehirde tartışmalara yol açtı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in etkili olduğu iddia edilen tayin kararı, Elazığ'da geniş yankı uyandırdı.

Elazığ'ın başarılı bürokratlarından Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül'ün Kars'a tayin edilmesi şehirde geniş yankı uyandırdı. Akgül'ün sürgün niteliğinde bir tayinle Kars'a gönderildiği iddiaları, Elazığ'da çeşitli tartışmalara neden oldu. Özellikle bu kararın, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in etkisiyle alındığı ve diğer milletvekillerinin süreçten habersiz olduğu öne sürülüyor.

Dürüst ve Çalışkan Bir Bürokrat: Hacı Akgül

Elazığ'da DSİ Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hacı Akgül, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tüm kesimlerden büyük takdir toplamış bir isimdi. Şehirde yürütülen pek çok önemli projenin arkasındaki isim olarak bilinen Akgül'ün ani tayini, Elazığ kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı. Uzun yıllardır Elazığ'a hizmet eden Akgül'ün, bu sürpriz karar ile Kars'a atanması çeşitli spekülasyonlarıda beraberinde getirdi.

Tayin Kararının Arkasında Erol Keleş Mi Var?

Akgül'ün Kars'a tayin edilmesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in girişimiyle gerçekleştiği iddia edilirken, diğer milletvekillerinin bu süreçten habersiz olması ve kararın Erol Keleş'in etkisiyle alındığı yönündeki söylentiler, Elazığ siyasetinde yeni bir tartışma konusu yarattı.

Elazığ'da Büyük Tepki: Akgül'ün Tayini Geri Alınacak Mı?

Şehirde geniş yankı bulan tayin kararının ardından, vatandaşlar ve çeşitli çevreler bu tayinin geri alınması gerektiğini ifade ediyor. Hacı Akgül'ün Elazığ'a sağladığı önemli katkılar göz önüne alındığında, şehirde kendisine verilen destek her geçen gün artarken, tayinin geri alınıp alınmayacağı ise Elazığ kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

Elazığ Online
Yorumlar 2
İsmet 24 Eylül 2024 13:53

Reklam haber. Bu Yazan araştırsın iyice

Ali Veli 24 Eylül 2024 13:36

Erol Bey ne yapmaya çalışıyor? Karakoçan’lı başarılı bürokrat Hacı Akgül’ün yerine Sivrice’li liyakatsiz bir yönetici atamayı mı düşünüyor? Yazıklar olsun sizin çirkin siyasetinize, Elazığ’ın menfaatleri hiç umurunuzda değil mi? Genel Müdür olabilecek bir bürokratı Kars’a sürgün göndermekle elinize ne geçecek? Buradan şunu anlıyoruz ki, Elazığ’ın en büyük düşmanı Elazığ milletvekilleri vesselam.

Bakmadan Geçme