Elazığ'da Feci Kaza: Otomobil Refüje Çarpıp Bahçe Duvarına Uçtu!

Elazığ'da bir otomobil kontrolden çıkarak refüje ve bahçe duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Elazığ merkez Abdullahpaşa Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, refüje ve ardından bir bahçe duvarına çarparak kaza yaptı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Kaza Saray Bosna Bulvarı'nda Meydana Geldi

Kaza, Elazığ'ın Abdullahpaşa Mahallesi Saray Bosna Bulvarı'nda yaşandı. 01 APP 50 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje, ardından da bir bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 1 kişi yaralandı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis Kazayla İlgili İnceleme Başlattı

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak kazanın oluş nedeni hakkında araştırma başlattı. Trafik akışı, ekiplerin çalışmaları sırasında kısa süreliğine kontrollü olarak sağlandı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme